Wonderful News International – Harika Haber

QuranKjenner du noen muslimer der du bor eller jobber? Er du kanskje muslim selv. Hvordan er forbindelsene mellom kristendom og islam? Sier Bibelen noe om muslimer? Sier Koranen noe om kristne? Hvem er Allah?

Det er mange spørsmål som surrer rundt i presse og i samtaler i vår tid. På denne websiden kan du finne mye interessant informasjon til bruk for deg selv og andre. Du kan foruten å lese flere artikler på norsk også finne mange flere på engelsk og det finnes også tyrkiske og filippinske oversettelser.

Flere filmer er det også.

harikahaber-08Noen av temaene er; For slik har Allah elsket verden? Min Gud og deres Gud, Jesu forsfestelse fra Koranen, Friday and sabbath in the Quran. The meaning of the Quran, the truth of the Bible……..

Dersom du ønsker det kan du også støtte dette arbeidet på følgene konto: 1503 29 36137

Les også mer om om dette under misjon og vitnesbyrd

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply