Endetidens falske messiaser er over oss!

Jesus advarte mot dette:

Hvis da noen sier til dere: «Se, her er Kristus! eller: Der! så tro det ikke».  For falske kristuser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for å forføre selv de utvalgte – om det var mulig. Se, Jeg har sagt dere det på forhånd. Så hvis de da sier til dere: «Se, Han er i ørkenen!» da gå ikke ut dit. Eller: «Se, Han er i de innerste rommene!» så tro det ikke. For som lynet kommer fra øst og blinker til vest, slik skal også Menneskesønnens komme være».  Matt. 24:23-27

Endetidstegn

Han sa også at det var et endetidstegn sammen med flere andre endetidstegn, som krig og opprør.  Jesus svarte og sa til dem: «Se til at ingen forfører dere! For mange skal komme i Mitt navn og si: «Jeg er Kristus

Lenge var det en mann India som hevdet at han var Jesus, sammen med mye annet han også var. Han het SaiBaba. I dag er han død, men før han døde avslørte noen av hans tilhengere overgrep og maktbruk.

I dag er det mange som hevder å være Jesus og de samler mange tilhengere. I denne artikkelen nevnes noen av dem. La deg ikke forføre! Om du ikke føler du står på sikker grunn så se ikke på deres presentasjoner.

Til slutt skal Satan selv komme, den største forføreren av dem alle. Da gjør vi best i å snu oss fullstendig vekk og ikke vende verken øyne eller ører i hans retning.

Men vi er bedt om å avsløre djevelen og hans gjerninger. Derfor gjør vi det her:

jesus miranda

Jesus Miranda

Han lever som en svært rik mann. Det kan han gjøre fordi han får store gaver fra sine tilhengere. Han sier åpent at han er Jesus som er kommet tilbake. Han forkynner at det ikke er noe som heter synd, eller at det finnes en djevel. Både han og de som følger han har tatovert 666 på kroppen. Dette fordi Paulus ble kalt antikrist (?) og for at vi ikke skal følge Jesus eller Johannes da de var jøder og praktiserte jødisk tro. Han går kraftig ut mot den katolske kirken og alle andre kristne menigheter. Han har en liste med alle kirkesamfunn som skal ødelegges, deriblant er også pinsevenner og adventister.

Selv hevder han å ha fått besøk av 2 engler i 1973 i Boston. Det ga han legitimitet for hvem han er.

Han heter Jose Luis de Jesus Miranda. De som følger han kaller han alt fra apostel til pappa, eller ganske enkelt mennesket Jesus Kristus. Selv tror han fullt og fast på at han er den levende inkarnasjonen av Jesus Kristus, dvs. han er Jesu annet komme.

  • En uttalelse til en avis 2006 i Florida sier mye: Jeg studerer ikke Bibelen ….jeg går ikke inn i lønnkammeret for å be. Hvem skal jeg be til?

En av hans disipler sier: «Han er Gud, han er Gud.» Hun forsyner han med penger og gaver. «Jeg har ikke bare en Rolex», sier Jesus Miranda, «jeg har tre, fordi de gir dette til meg, akkurat som kvinnen som kom til Jesus med den dyre parfymen».

tatto 666Han kler seg i dyre dresser. Han taler om frihet og at folk kan gjøre hva de vil for de er under Guds nåde. Det finnes ingen djevel, han ble ødelagt for 2000 år siden. Han selv har kommet tilbake for å vise dem hvordan de skal leve ved nåde, ved å synde så mye de vil, uten å gå fortapt. Hans kirke i Florida heter «vekst i nåden».
Hans ekskone (de ble skilt i 2007) hevder imidlertid at han er død. Han døde i august 2013. Men hans tilhengere nekter å tro dette. «Jeg bekrefter hans død og jeg er den eneste som offentligjør dette fordi jeg ikke vil være en del av løgnene som har bedratt mennesker så lenge. Jeg kan ikke fortsette med å se på at menneskers tro og følelser blir såret lenger,» sier Torres i sin video.

Hans menighet nekter å tro at dette er sant og sier at han fortsatt lever fordi han er udødelig. Den 11 september opptrer en mann i hans navn.

Hva sier skriften foruten å advare mot falske messiaser?

Når Jesus kommer skal alle se ham: Luk 17:24

Gravene skal åpnes og de døde i Kristus skal stå opp: 1 Tess 4:16

Satan kan umulig ha forsvunnet for 2000 år siden, han skal bindes ved Jesu gjenkomst: Åp. 20:2

Vi kan ikke synde og slippe fortapelsen: «Og se, Jeg kommer snart, og Min lønn er med Meg, for å gi enhver igjen etter hans gjerning. Jeg er Alfa og Omega, Den Første og Den Siste, Begynnelsen og Enden. Salige er de som følger Hans bud, slik at de kan ha rett til livets tre og kan komme inn gjennom portene til Byen. Men utenfor er hundene og trollmennene og de som lever i hor og morderne og avgudsdyrkerne og hver den som elsker og gjør løgn. Åp. 22:12-15

vissarion

Vissarion

Den mest forførende?

4000 medlemmer av påstått ()10.000 medlemmer, oppholder seg på et område dobbelt så stor som New Jersey.  Det sies å være verdens største religiøse felleskap (i areal).

De som bor her i Sibir sammen med det de tror er Jesus som er kommet tilbake. Han heter Sergej Anatolʹevič Torop født i 1961, kalles Vissarion og er tidligere trafikk konstabel. Nesten 3 millioner mennesker har sett youtube dokumentaren som forteller om han. Her lever han og hans tilhengere et tilsynelatende sunt og godt liv i felleskap. Her kommer mennesker fra hele Russland og noen også fra Europa. De søker svar på sine spørsmål og de opplever denne mannens tilstedeværelse som Jesu annet komme. Det sier han selv også. Han kler seg og ser ut som tegninger av Jesus fra bøker, og holder taler ute i naturen på en opphøyd plass. Han taler på en mild og overbevisende måte.

Hva er hans lære?  Hans lære skal være en blanding av gresk ortodoks lære, og østens mystikk, særlig buddhisme. Han tror på reinkarnasjon og at han er den reinkarnerte Jesus. På spørsmål om han husker noe fra sitt liv i Galilea fra 2000 år tilbake, svarer han bekreftende. Han tror også på aliens (utenomjordiske vesener), og det påstås at de har kontakt med disse fra verdensrommet, og at vi lever i endetiden av vår sivilisasjon. I stedet for å gå imot alle religioner og trosretninger i verden, har han som mål å samle dem.

Ved siden av å leve fredfullt langt vekk fra verden, er tilhengerne hans veganere og de verken røyker eller drikker. Penger skal de visstnok heller ikke bruke. Kvinner har en underordnet rolle i det lille samfunnet og får bl.a. ikke lov til å ta avgjørelser.

Han har skrevet en bok som heter Det siste testamentet, som han sier er en videreføring av bibelen. Han har to koner og 6 barn. Han skal ha avvist sin første kone og giftet seg med en nitten år gammel jente som har bodd nær Vissarion siden hun var syv år.

Hva sier skriften foruten å advare mot falske messiaser?

Jesus kommer ikke igjen som en inkarnert mann, men som seg selv på samme måten som han dro til himmelen, på en sky.

Det har ennå ikke funnet sted noen oppstandelse slik det skulle når Jesus kommer for å ta oss med der Han er. Han dro til himmelen for å gjøre i stand et sted for oss der, ikke i Sibir.

De fleste som påstår å ha kontakt med utenom jordiske vesener har kontakt med onde ånder. Kjennetegnet på deres budskap er ofte: Det finnes ingen død. Læren om reinkarnasjon er også en del av denne løgnen, som Satan er opphavsmann til.   1 Mos. 3:4.

 

Ra-el

Ra-El eller Ray-El

Den verste og smarteste?:

Vår neste falske Messias kaller seg Lord RayEl. Han sier: De fleste tror at Messias vil komme rett før han skal dømme verden og derved gi en siste sjanse til omvendelse. Lord RayEl er denne profeterte Messias. Selv om «tro» er viktig, vil vi fortsatt bringe bevis for hans guddommelighet.

Bevisene for at han er den ventende Messias, har han først og fremst hentet fra gnostisismen som han har stor tiltro til. Han sier at gnostisismen lærer at Maria ikke var en jomfru men at hans far var en romersk soldat.

Sammenlignet med seg selv, så ble hans mor også gravid med en soldat ved navn William Collins, enda hun var blitt sterilisert.  Han sammenligner sitt eget liv med Jesu oppvekst og liv, og mener likhetene er et bevis på at han er Messias.  Jesus som «hjørnesteinen som ble forkastet»,  er f.eks sammenlignet med at han selv ble forkastet da han ville bli medlem av frimurerlosjen. Siden ble han medlem av Knights templar, som han oppfatter som bedre.

Mannen virker svært lite troverdig og har få bekreftelser og ingen kilder for sine påstander. Han påstår f.eks at teologene lærer at når Jesus kommer igjen, vil han bli født i pinsen. Hvem påstår det? Ingen navn eller kilder.

Han er svært opptatt av bibelkoder og finner sitt navn overalt. Det har lenge vært kjent at de som har vært opptatt av bibelkoder «finner det de vil finne». Hans tolkning av bibelkoder, advarer også mot det han mener er falske Messiaser som f.eks Rael og hans Ufo- bevegelse. Jesus Miranda, Maytreya m.flere blir også avslørt i bibelkodefortolkningen hans, som falske Messiaser.

Han har også helbredet syke og reist opp døde slik bibelkodene har profetert, men han har ingen vitner.

last nedHan er kanskje ikke den verste hva forførelse angår, men i å skremme mennesker til omvendelse. Han beviser at han er Jesu tilbakekomst ved at en ufo («som» fjernes) sto over ()tempelplassen i Jerusalem 28 januar 2011, for deretter å forsvinne  med lynets hastighet rett til vers (kan ses på Youtube). Fox News hadde en stor reportasje om dette.  Ufoen danner åpningen til hans introfilm om seg selv. Jesus sier at hans gjenkomst skal være som lynet som farer fra øst til vest. Han sier derfor at dette lyset skal ha fart fra Jerusalem til USA, nærmere bestemt Chicago, hvor han bor. Han angir ingen bevis for dette, altså det oppfyller ikke resten av Jesu ord i det samme skriftstedet hvor det står at: alle skal se Ham.

Jesus i ufoen forente seg så med RayEl i Chicago. Han skal være beskyttet av organisasjonen Nights Templar, som får mye skryt i filmen om han. Han skal utlove straffedommer, spesielt ut over USA dersom de ikke lytter til han. Hver gang det skjer en katastrofe i USA, tar han kredit for det, og sier at det var han som gjorde det, etter å ha advart dem, hvis de ikke omvender seg.

Han sier om seg selv som Jesus: I dag, har Han igjen blitt inkarnert i menneskelig skikkelse, for å oppfylle sin egentlige misjon, fordi «Guds Sønn» måtte bli «menneskesønnen» for å etablere sitt kongerike på jorden.

En som har satt seg fore å avsløre denne mannen sier at hans virkelige navn er Raymond Howard-Lear og det kan bevises at han har en kriminell bakgrunn. Om han virkelig er støttet av noen frimurerorganisasjon er vanskelig å bevise, ei heller om antallet på hans tilhengere.

Hva sier Skriften?

Bibelen indikerer ikke noe om at det skal være skjulte koder med kunnskap i teksten.  Jesus svarte ham: «Jeg har talt åpent ut til verden. Jeg underviste stadig i synagogene og i templet, hvor jødene alltid møtes. Og Jeg har ikke talt noe i det skjulte. Joh. 18:20. Dette  må vel også være en korreks til hemmelige losjer.

Jesus sa ettertrykkelig at Hans rike ikke var av denne verden: Joh. 18:36

Denne RayEl påstår at riket på jorden er forberedt til hans komme. Bibelen sier at Gud vil skape en ny jord og at alt det gamle skal brennes opp. Åp 21:1-3 og Åp. 20:13-15

 

falsk jesus australia

Alan Miller

Alan John Miller heter han. Tårevåt forteller han at han husker alt fra korsfestelsen og at de disipler han samler rundt seg i dag, også er reinkarnerte disipler fra den gangen. De gråter sammen med Maria Magdalena (som også gråter ved tanken på det som skjedde). Dette virker suggererende. Miller har fått stor oppmerksomhet i Australske medier, men nå brer han sitt budskap til hele verden. Han samler folk fra alle kanter, enten av hengivenhet eller nyskjerrighet.

“Mitt navn er Jesus, selvfølgelig, men folk føler seg ikke komfortabel når de skal kalle meg det,» sier han når han introduserer seg selv som AJ. Han er gift med den inkarnerte Maria Magdalena (de ble gift i det første århundre sier han) og sammen forteller de om mye latterliggjøring både i det første århundre og nå.  Så det er de vant med.

Han sier at han og Maria i tiden etter har vært i en åndelig verden, en verden han fortsatt har kontakt med.

Han trodde lenge at alt han husket fra sitt 2000 årige lange liv var drømmer, men fant så ut av det i 40 års alderen.

En av hans disipler som kaller seg Lucas bekrefter at han er den samme nå som han var for 2000 år siden!? Tilhengerne oppfører seg tilsynelatende ganske likt ekstreme karismatiske menigheter med kraftig risting og roping på sine møter.

Hans lære?

Han er en karismatisk ordinær foreleser innen psykologiske aspekter i blandet en mengde New Age teorier og gresk dualisme. Han smiler sjarmerende og synger en strofe av en poplåt her og der.

Han kaller sitt budskap: Det guddommelige budskap. Et budskap om å elske mer og bli selvforsynte.Å endre mer av sitt liv ved å ta mer personlig ansvar, og ikke skylde på andre. Grei nok psykologi, men så kommer det åndelige aspektet inn. Han sier at alle må ha et åpent sinn og ikke holde fast på gamle sannheter. Når han snakker om Gud som skaper, sier han f.eks hun om Gud. Han har mange merkelige tanker om de menneskelige sjelers opprinnelse og reinkarnasjon. Slik som at man går fra en sfære til en annen ettersom man blir bedre og bedre. Dette er en Østens filosofi med sterke buddistiske innslag, som er fremmed for Guds ord. Han sier at da han var Jesus i det første århundre, nådde han den 10 sfæren, men den siste og høyeste skal være den 22. Når et par har sex forteller han, svever det en sjel rundt dem og venter på å bli reinkarnert. For det meste lyder alt det han sier som det reneste tøv, da det fullstendig mangler et fundament. Det farligste i hans forkynnelse er at han åpner opp for at hans tilhørere skal ha kontakt med døde sjeler, som vil kommunisere til han gjennom dem og stille han spørsmål. Han sier at disse døde sjelene er rundt dem. Dette er en form for spiritisme som bibelen advarer i mot.

Hva sier Bibelen?

Alan Miller sier også at hans første reinkarnasjon var for 2000 år siden og at han ikke levde før det. Dette er jo i direkte opposisjon til Guds ord som snakker klart om Jesu preeksistens:

Jesus sier at før Abraham var jeg og det står også at Gud sendte Sin Sønn. Joh. 8:58, Joh.3:16

Til loven og til vitnesbyrdet! Hvis ikke de taler som dette ordet, får de aldri se morgenrøden, sier Herren gjennom profeten Jesaja  (8:20)  Loven er Torah, de første 5 mosebøkene. Vitnesbyrdet var de ti bud som lå i vitnesbyrdets ark.

Vi må ha et grunnlag å prøve alt på, ellers kan jo hvem som helst si hva de vil og i tillegg motsi hverandre.

Jesus sa: «Dere farer vill fordi dere ikke kjenner Skriftene og heller ikke Guds kraft», Matt. 22:29.

Vi må gjøre som folket i Berøa:

«Folket der var mer vennligsinnet enn de i Tessalonika. De tok imot Ordet med all godvilje og gransket i Skriftene hver dag for å finne ut om det var slik», Ap.gj.17:11.

Det er kjennskap til Guds Ord som kan avsløre hva som er falskt og hva som er ekte.

Falske profeter kan vi også kjenne igjen på fruktene sa Jesus.

På fruktene skal vi også kjenne dem. Matt 7: 15-20. Men det kan ta mange år noen ganger, slik som med den indiske messiasfiguren som ble avslørt som en overgriper, før han døde.

Vi anbefaler ingen å se på alle disse falske messiaser uten i dyp bønn og for å advare andre. Det er lettere enn man tror å bli forført. Og selv om man ikke blir forført er det lett å ledes til ikke å tro på noen ting i det hele tatt. All religion kan virke som fantasi. Da har Satan også oppnådd sin hensikt. Men hvis man ønsker å finne ut av om det som fortelles her er sant, er det bare å google navnene til de selvoppnevnte Jesus personene. Studer Guds Ord under bønn og Gud vil svare deg om du er i tvil.

Men et sterkt endetidstegn er det. Jesus kommer snart!

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply