Kainos DVD – Jesu gjenkomst

Tale holdt på Oasen ved Haugesund

Tags: ,

2 Responses to “Kainos DVD – Jesu gjenkomst”

 1. Elisa Meter Mikhailovski
  July 21, 2016 at 18:01:00 #

  Hei
  Gjorde meg noen tanker mens jeg hørte dette innlegget , ang de froskeåndene. I den senere tid har det dukket opp ett spill som heter Pokemon to…som har tatt verden med storm. Spillet kommer fra Japan…som har tatt og fremdeles tilber forsker. Spillet vet jeg lite om, men er overbevist om at det er spiritistisk og bør advares om…det får mennesker til å utføre det som det betaler. Og i dagens (21/7-16) RT Ness leser jeg at den muslimske verden nå enda sterkere forbyr spillet , pga spillets fremheving av evolusjonslæren/darwinismen og alle de okkulte tegn som blir brukt i spillet.

 2. Ronny
  August 26, 2019 at 22:53:58 #

  Det stemmer. Den onde vil komme med sitt siste bedrageri, da han kommer som Jesus. Herrens budbringer ( Ellen White ) advarte om dette for over 100 år siden. Les det her :

  https://m.egwwritings.org/en/book/39.982

Leave a Reply