En reise til bibelens virkelige Sinaifjell i Saudi-Arabia

rock_horeb_wyattMANDAG DEN 31 OKTOBER: Det er ikke mange som har fått muligheten til å reise til det virkelige Sinaifjellet i Saudi-Arabia. Hvorfor stemmer dette fjellet med bibelens beskrivelse? Hvilke funn er gjort som bekrefter at dette er fjellet? Hvilke andre bibelske steder finnes det i nærheten?

Andrew Jones fra USA tar oss med på reisen men bilder og fortelling fra april i år. Mange tror ikke på at det var noe Exodus fra Egypt eller på bibelen i det hele tatt, pga av manglende bevis på bibelens fortellinger. Med kunnskap du får med deg herfra, kan du dele med de som er i tvil og lede dem til et nærmere forhold til Guds ord. VELKOMMEN!  Det begynner 19:30 og her er adressen: http://www.webmeetinglogin.com/go/studycenter/group

Skriv navn eller initialer i ruta som kommer fram, klikk enter og lytt og se på det som skjer!

No comments yet.

Leave a Reply