Hvem er vi?

Mens Vi Venter er et magasin som ble gitt ut regelmessig fra 1992 til 2011. Alle bladene har fortløpende blitt lagt ut i sin helhet på www.mensviventer.no., og vi mottar stadig mail fra mennesker som leser disse på nett.  Mange spør etter nye utgivelser og vi ser også et behov for å fortsette å skrive og informere.

Det er bakgrunnen for oppstarten av www.mensviventer.com.

De gamle bladene vil fortsatt ligge på mensviventer.no og hver gang det er aktuelt vil vi linke til eldre artikler som kan gir en dypere forståelse av Bibelens ulike temaer.

Du er fri til å maile oss på post@mensviventer.no med spørsmål og kommentarer.

Bladet vil altså ikke lenger foreligge i trykket format, på grunn av at utgifter til trykk og utsendelse har steget mye at vi ikke har økonomi til det, men dersom du ønsker det selv, eller vil gi bort til noen som ikke er på internett og ikke selv kan laste ned artikler, vil vi trykke opp regelmessig nyhetsstoff og artikler i en spiralperm som lett kan gis bort.

Vår hovedsak er å gi ut et nyhetsbrev i endetidsperspektiv med informasjon om teologi, kristenliv, profetier, bibelbekreftende artikler m.m.

Misjon og vitnesbyrd bringer vi også oppdaterte referat fra.

Vi bringer også oppdaterte linker til andre i Norge og verden som har samme mål som oss selv:  Å forkynne Guds bud og Jesu tro til Han kommer igjen.

Vi tror Jesu gjenkomst skjer veldig snart, og vi ønsker at alle skal bli kjent med Jesus, Guds Sønn og motta Hans frelse før Han kommer.

Hvis noen av våre lesere skulle ønske å støtte vårt arbeid med å dele den kristne informasjonen vi gjør tilgjengelig, setter vi stor pris på det. Både produksjonsutstyr for PC, innkjøp av programvare og illustrasjoner og ikke minst reklame er knyttet til noen utgifter. Vi sier på forhånd takk. Gaver kan sendes til denne konto: Mens Vi Venter  7874.05.95872. Vi er takknemlig for alle bidrag.

Med vennlig hilsen

Elin T Haugvik Berglund og John Berglund

john bilde 3elin 1

One Response to “Hvem er vi?”

  1. Carl Waylon Nelson
    March 8, 2014 at 20:17:51 #

    Takket være deres webside fikk jeg forståelse for Sannheten. All ære til Gud og takk til dere.

Leave a Reply