Synlige tegn på Jesu gjenkomst

 

For over 100 år siden skrev en kvinne ned alt som skulle skje like før Jesu gjenkomst. Noe fikk hun åpenbart fra Gud, men det meste kunne leses i Guds Ord. Nå ser vi det gå i oppfyllelse rett for våre øyne. Denne filmen er en samtale mellom flere med bilder fra det store bedraget vi er vitne til i kristendommens navn. Jesus advarte mot ulver i fåreklær og falske lærere og profeter. I dag ser vi demonbesettelse som kalles å være åndsfylt, vi ser synlig indisk kundalinioppvåkning rammer kristne som blir tatt på av noen som overfører “kraften” og vi ser mesmerisme/hypnose i full virksomhet. Det er på tide vi våkner opp!

Jesus sa: “Ikke alle som sier til Meg: «Herre, Herre,» skal komme inn i Himlenes rike, men den som gjør Min himmelske Fars vilje.  Mange skal si til Meg på den dag: «Herre, Herre, har vi ikke profetert i Ditt navn, drevet ut demoner i Ditt navn og gjort mange kraftige gjerninger i Ditt navn?»  Men da skal Jeg bekjenne for dem: «Jeg har aldri kjent dere. Gå bort fra Meg, dere som driver med lovløshet!» Matt. 7:21-23

Det er viktig å studere Bibelen i dag. Satan er kommet inn blant mange kristne og han forfører like mye som han gjorde i Edens hage. Vær på vakt! Må Gud velsigne din søken.

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Synlige tegn på Jesu gjenkomst”

 1. Lise
  March 30, 2018 at 00:52:54 #

  I slutten av filmen stiller dere spørsmålet, “hvordan advare…?”
  Jeg tenker at en kanskje blir nødt til å delta i disse møtene(flere pers.) og når en hører det tales usant, reise seg opp og si i fra og lese hva Bibelen sier om den aktuelle saken det snakkes om, gjøre dette noen ganger før en forlater lokalet. Tror det hadde vært sterkt og sikkert vekket noen i salen.

  • Lise
   March 30, 2018 at 01:09:08 #

   Dere skriver også litt om det i blandt annet artikkel “Jesus som provokatør”, konfrontasjon med sannhetens fiender.

Leave a Reply